Værdier

Vi er stolte af vores kerneværdier

Få professionel rådgivning

Vores værdier kan ses i vores arbejde

FinViso er bygget op omkring følgende kerneværdier og vi bruger disse som udgangspunkt i alt vores arbejde – både internt og eksternt.

Vi ønsker at være unikke i vores branche og mange af vores kunder har svært ved at gennemskue finansjunglen og deres muligheder heri. Derfor vil vores værdisæt gøre os til en unik og stærk samarbejdspartner for alle vores kunder.

1. Positivitet


Vi har altid en positiv tilgang til vores omverden, og det har mange af vores kunder anerkendt os for. Vi lægger meget vægt på, at have en positiv og god tone i en branche, der er præget af meget frustration og forvirring for rigtigt mange almindelige bankkunder.

Vi ønsker at vores høje niveau af professionalisme, giver tryghed og afklaring for alle vores kunder – dette skulle også gerne afspejles af, at vi er nogle af de dygtigste i landet til det, vi gør.

Vi møder altid op med et smil på læben og en positiv tilgang til sagen – og det forventer vi også af vores kollegaer og kunder.

2. Uvildighed


Vi arbejder udelukkende for vores kunder, og derfor handler vi altid efter deres interesser og behov.

Vi rådgiver vores kunder med 100% uvildighed og er ALTID på kundens side over for fx banker, realkreditinstitutter og ejendomsmæglere. Vi vil altid være objektive og handle efter kundens bedste, for at sikre vores uvildighed i alle sager.

Vi modtager IKKE henvisningsprovision fra nogen af vores samarbejdspartnere.

3. Ærlighed


En af de vigtige byggesten i vores daglige arbejde er ærlighed.

Ærlighed er ekstremt vigtig i vores dialog med vores kunder – både under indledende møder og i alt fremtidigt samarbejde. Ærlighed skaber også gennemsigtighed for både vores kunder og os. Vi lægger alle kort på bordet og tilbageholder ikke noget. Vi deler både vores tanker, ideer og eventuelle mulige udfordringer.

Vi deler vores erfaringer og viden med vores kunder – således kan vi sammen være på forkant for fremtiden.

4. Grundighed


Al rådgivning, vi yder i FinViso, er bygget på det højeste niveau af ekspertise fra den finansielle sektor.

Vi giver vores kunder de bedste forudsætninger for at tage de rigtige beslutninger og få en nem rejse ind igennem finansjunglen. Dette sker ved vores grundighed i vores arbejde, og ved at altid skabe en stærk strategi og tilgang til den enkelte sag for vores kunder.

Vi ønsker at skabe størst muligt udbytte for vores kunder, og det skal kunden kunne mærke hele vejen med vores arbejde. Vores eksperter har hele tiden styring på sagen og bruger deres erfaring til at skabe stærkt fundament for kundens fremtid.

5. Troværdighed


”Lige ud af posen – svesken på disken” – Ja for at sige det lige ud, så fortæller vi altid tingene, som de er.

Vi vil indgå som ligeværdige partnere med vores kunder – så vi er sammen om at opnå det bedste resultater for dem. Vi vil til enhver tid dele vores succeser og vores udfordringer, så der intet er skjult i samarbejdet.

Der er ubetinget åbenhed omkring de ting vi støder på i vores arbejde, og hvad der kan gøres for at løse eventuelle udfordringer. Vores eksperter kender finansjunglen så godt – at de ofte tager udfordringerne i opløbet. Det er præcis sådan, vi kan skabe stærke resultater til vores kunder.

6. Passion


Vores passion i FinViso er stolthed, glæde og motivationen i at hjælpe vores kunder og gøre en forskel.

Vi elsker at kunne give alle vores kunder forskellige former for værdi – fx økonomiske fordele og enkelthed.

Vi vil med vores arbejde, være med til at gøre en stor forskel for vores kunder. Derfor går vi ind i hver eneste sag med både hjertet og hjernen – for at opnå de bedste resultater for vores kunder.

Kontakt os og hør mere

Få professionel boligrådgivning i dag

Sætter du pris på ovenstående værdier, og har du brug for boligrådgivning om din nuværende boligfinansiering, dit kommende boligkøb eller måske brug for afklaring på dine boligkøbsmuligheder – så tag kontakt til os i dag.
Kontakt os