Privatøkonomi

Få et komplet overblik over privatøkonomien

Få økonomisk rådgivning i dag

Rådgivning om privatøkonomi

Vi tager helt lavpraktisk udgangspunkt i din daglige privatøkonomi med indtægter, udgifter og eventuel gæld. Vi hjælper dig med at kigge på mulige optimeringer af din økonomiske situation med udgangspunkt i dine ønsker og behov for fremtiden.

Du kunne fx ønske en af følgende muligheder:

• Mulighed for flere penge i dagligdagen
• Overblik over nuværende privatøkonomi
• En plan for fremtiden
• Gode råd og generelle økonomiske muligheder

Skal vi hjælpe dig med at tjekke, om der findes skjulte og uudnyttede besparelser i din privatøkonomi?

Vi kigger det igennem sammen med dig - helt gratis og uforpligtende!

Privatøkonomisk rådgivning
- sådan gør vi!

Med et tjek af din privatøkonomi hos FinViso, sørger vi for at dykke ned i din privatøkonomi og undersøge mulige optimeringer for dig.

Finder vi ændringer, som kan styrke din økonomi og give dig større besparelser i hverdagen, så tager vi en snak om du ønsker at udnytte denne besparelse.

Besparelsen kunne fx bruges til enten at have flere penge i dagligdagen, nedbringe din gæld hurtigere eller udnytte det nye økonomiske overskud på anden vis.

Vi kigger efter besparelser og optimering af den daglige økonomi i alle økonomiske aspekter – herunder både boliglån, realkreditlån, månedlige udgifter og anden gæld og formue som kan optimeres til din fordel.

Vi giver rådgivning om, hvordan du får din daglige økonomi til at spille, uden at du skal foretage dig det store – det er nemt og enkelt. Du opnår tryghed, overskud og overblik, mens vi laver en strategi for din økonomi. Du vil få mere tid og overskud til andre ting i din hverdag, uden at skulle tænke på økonomien.

Læs mere om os

Få et økonomisk overblik

• Vi laver et budgetoverblik til dig
• Vi giver råd om mulighederne i din økonomi
• Vi udregner dit rådighedsbeløb nu og for fremtiden
• Vi udregner mulige besparelser
• Vi giver dig et nemt og overskueligt overblik
•  Du skal kun underskrive, hvis du ønsker vores service

Privatøkonomisk rådgivnin

Koster denne fantastiske service mig noget?

Vi tilbyder dig denne gennemgang af din privatøkonomi 100% gratis og uforpligtende – FinViso skal kun have et honorar, hvis du skulle ønske at vi skal stå for at få disse besparelser og optimeringer på plads for dig.

Dette tilbyder vi dog kun, hvis vi anser besparelsen, er stort nok til at vores honorar er tjent hjem for dig inden for en kort periode. Ønskes dette, indgås der en skriftlig og præcis aftale, så der er tryghed for dig hele vejen.

Kontakt os og hør mere

Hvordan foregår en gratis gennemgang af privatøkonomien?

En gennemgang af din privatøkonomi vil kunne afholdes både på din adresse, på din arbejdsplads, online (Teams eller Skype), via telefon eller i et af vores nærliggende mødefaciliteter.

Hvor mødet skal afholdes, er helt op til dig. Du vil få besøg af en af FinViso’s uvildige økonomiske rådgivere, og sammen gennemgår I din nuværende økonomiske situation, samt dine ønsker og behov for fremtiden. Rådgiveren vil gennemgå mulighederne sammen med dig og komme med eventuelle anbefalinger og muligheder for besparelser, samt generelle mulige optimeringer af din økonomi.

Du bedes have dit NemID klar til mødet, så vi har mulighed for at tilgå dine økonomiske oplysninger efter behov.

Kontakt os

Få hjælp til din privatøkonomi

Styr på den daglige økonomi giver færre bekymringer og en bedre nattesøvn, og det skaber overblik over mulighederne for fremtiden.

Vi er leverer 100% uvildig rådgivning, og vores services er udelukkende til din fordel.

Læs spørgsmål og svar