Om FinViso

Vi er eksperter indenfor boligfinansiering

Få boligrådgivning i dag

Hos os får du 100% uvildig rådgivning

De endelige grundsten til FinViso blev taget i 2020 og er bygget på mange års erfaring og viden fra den finansielle sektor.

Inspirationen for at opstarte FinViso kom fra en meget tilfreds kundekreds, som ønskede endnu større muligheder i deres boligrådgivning. Denne kundekreds har fuld tillid til FinViso og vores 100% uvildige boligrådgivning – for vi deler samme filosofi.

Denne filosofi er nemlig, at kunden altid skal have den bedste rådgivning om boligkøbet, og de bedst mulige løsninger og vilkår.

Vi eksisterer for din skyld

Vi eksisterer på det grundlag, at vi er 100% kundens boligrådgiver. Vi er uvildige, serviceminded og kundefokuseret hele vejen. Danmarks borgere skal have mulighed for, at kunne spørge en rådgiver om boligøkonomiske råd – velvidende at svaret udelukkende vil være til deres fordel, og hvor ingen skimter til bankens egen økonomi.

Kontakt os
Økonomisk rådgiver kigger på tallene

FinViso's baggrund

Vi har alle selv siddet på bankens side af bordet, og kender til hele den vanskelige balancegang mellem at være i en rådgivende rolle og en salgsrolle for banken. Så vi har stor erfaring fra bankernes side af bordet.

Salgsbudgetter som skal følges, samtidig med at du ønsker at yde en god rådgivning – det matcher ikke altid. Men denne viden og erfaring, er hele baggrunden for at komme over på kundens side af bordet.

Vi ønsker at gøre en forskel, og gøre hele finansjunglen let og gennemskuelig for den enkelte kunde. Vi kender de rette priser og vilkår i de danske banker, og denne viden vil vi benytte til at skaffe vores kunder netop de rette løsninger for fremtiden.

Læs om vores værdier
Håndtryk og tryghed hos FinViso

Din tryghed hos FinViso

Tryghed er vigtigt, og din tryghed hos os er mindst lige så vigtig.

Hos FinViso har vi tilladelse fra Finanstilsynet som Boligkreditformidler – og dette betyder for dig, at vores rådgivere er godkendte for deres rådgivningskompetencer og er et kvalitetsstempel. Denne tilladelse gennemgås og skal godkendes hvert år fra Finanstilsynet.

FinViso har den lovpligtige rådgiveransvarsforsikring, som er endnu en sikkerhed for dig. Vi går ikke på kompromis for din tryghed og sikkerhed i vores samarbejde.

Vi er din uvildige boligrådgiver, som udelukkende er til din fordel. Lad os komme i gang…

Udtalelser fra vores kunder

"Vi blev anbefalet at skrive til FinViso da vi ønskede at købe bolig. Vi var førstegangskøbere og følte os usikker omkring det hele.

Vi har på intet tidspunkt fortrudt vores valg, for nu ejer vi vores drømmehus og har fået en løsning som er både bedre og billigere end andre vi kender. Så vi har allerede anbefalet mange andre at gøre det samme."


Charlotte & Mette | Slagelse

★★★★★

"Jeg blev anbefalet Simon fra FinViso af en kollega, da jeg havde fået afslag af banken til at købe en andelsbolig. Herefter tog det fart og kort tid efter kunne jeg kalde mig andelsboligejer.

Simon er hurtig, forstående, professionel og vigtigst af alt for mig, giver en tryghed i processen for mit køb.

Jeg vil klart anbefale Simon, da han har været en kæmpe hjælp og det vil gøre en forskel for alle."


Jonas | Nørrebro

★★★★★

"Da vi kom til vores bank igennem 15 år, og spurgte til køb af en skøn ejerlejlighed på Frederiksberg, følte vi at banken ikke lyttede til os og rådgav ud fra vores ønsker.

Vi blev lidt nedslået, men blev sat i kontakt med Simon fra FinViso via en veninde og få dage efter havde vi både fået accept på købet og fået en meget billigere løsning end vi havde forventet.

Vi anbefaler alle at tage et møde med Simon. Vi følte os i så gode hænder hele vejen."


Carsten & Anne | Frederiksberg

★★★★★

"Tilbage i 2009 var Simon den eneste der tog sig tid til at kigge vores økonomi igennem og efterfølgende var villig til at finde en god løsning, så vi kunne købe en andelslejlighed. Han kiggede på os som mennesker og ikke bare som et nummer.

Vi har stor tillid til Simons faglige kompetencer og vi sætter stor pris på Simons meget personlige og nærværende rådgivning. Derfor har vi valgt at benytte Simon gennem de sidste 11 år."


Mette & Morten | Herlev
★★★★★

Du er i trygge hænder hos os!

Rådgiver-
ansvarsforsikring

FinViso er godkendt af
RSG Danmark.

Boligkredit
formidler

FinViso er godkendt af
Finanstilsynet.