Boligkøb

Bliv fuldt klædt på til dit næste boligkøb

Få boligrådgivning i dag

Rådgivning om boligkøb

Tag os med fra start, så du er fuldt klædt på til dit boligkøb. Vi gør processen nem og enkelt ved at give dig en masse gode råd og hjælp til processen. Når drømmeboligen er fundet – står vi for forhandling med banken, og du kan koncentrere dig om, fx at udtænke indretning af din nye drømmebolig.

FinViso kan hjælpe med rådgivning om køb af hus, ejerlejlighed, andelsbolig og sommerhus. Vi er din vagthund, som vil sørge for, at banken ikke ”løber om hjørner med dig”.

Køb af bolig

Køb af bolig

Køb af bolig, er for mange den største investering i deres liv. Den har derved stor indflydelse på det private økonomiske råderum, formue og ikke mindst på livskvaliteten. FinViso vil føre dig trygt igennem boligkøbsprocessen – hos os findes der ingen dumme eller forkerte spørgsmål.

I forbindelse med man køber en ny bolig, er der mange ting der skal tages stilling til. FinViso vil hjælpe dig, med at forstå de mange fagudtryk og komplicerede processer, så du trygt og nemt kommer igennem boligkøbet. FinViso står for at gøre processen simpel for dig, og vil præsentere de løsninger som passer præcis til dig og dine behov.

FinViso er specialister i håndtering af finansiering af bolig, og har stor fokus på at forstå netop din situation, så du ikke behøver bekymre dig om mødet med banken.

Få rådgivning nu
FinViso er specialister i håndtering af finansiering af bolig, og har stor fokus på at forstå netop din situation, så du ikke behøver bekymre dig om mødet med banken.
Kontakt os

Hvor meget kan jeg købe hus for?

Det er et naturligt spørgsmål at stille, når man ønsker at købe et nyt hus, lejlighed, andelsbolig eller sommerhus. FinViso giver dig et overblik over hvor meget du kan købe for, samt besvare de mange spørgsmål som i højeste grad er relevante, når du skal købe en ny bolig.

Når du skal finde ud af, hvor meget du kan købe bolig for, er det vigtigt at du først gør dig klar over hvilke prioriteter du har i dit liv. Fx hvad er vigtigst:

• Købe det fancy nye hus eller lejlighed?
• Skal man stadig kunne tage på ferie 2 gange årligt?
• Skal man kunne spise ude flere gange om måneden?
• Skal der være råd til en ekstra bil?
• Skal der være økonomisk plads til et barn mere?

Dette er blot nogle af de spørgsmål, som man bør stille sig selv. Så sørger man for at være sikker på at der er plads i økonomien til fremtidige ønsker. Det vigtigste er at have sine tanker indstillet på, at man skal prøve at tænke et skridt længere frem end bare at købe en bolig her og nu.

FinViso, hjælper med, at stille budgettet op, så banken hurtig kan få et overblik. FinViso’s boligrådgivere har stor erfaring i, hvad bankerne ligger vægt på - derfor kan FinViso tilrette budgettet og gøre det nemmere for banken. Det giver en større chance for at blive godkendt i første hug.

Kontakt os

Førstegangskøber

Er du førstegangskøber?
Er det hele lidt uoverskueligt?
Ville du ønske der var en som sørgede for at gøre det nemt og enkelt?

Overvejer eller skal du købe din første lejlighed eller hus, kan godt være lidt skræmmende. Der er mange og svære beslutninger der skal tages, og vælger man nu rigtig? FinViso hjælper dig, som førstegangskøber med at komme trygt igennem den proces og gøre den overskuelig og måske endda lidt ekstra sjov. FinViso er ved din side fra start til slut, og besvarer alle dine spørgsmål på en let og forståelig måde.

Du kan spørge om alt, for hos FinViso findes der ingen dumme eller forkerte spørgsmål. Det er vigtigt for FinViso, at du som førstegangskøber føler dig tryg - så vi sørger for at klæde dig på, så du kan tage de rigtige beslutninger – nemt, enkelt og sjovt.

Vi hjælper med at oversætte alle fagudtrykkene, så du ikke skal bekymre dig om, at du ikke forstår hvad banken taler om.

FinViso tilbyder at hjælpe og rådgive om:

• Indblik i hvor meget du kan købe for
• Overblik over faserne i et boligkøb
• Samarbejde med bank og advokat
• Hvilken bank du skal vælge
• Hvilke lån du skal vælge
• Forhandling af dine vilkår

Læs også om boligfinansiering for endnu mere information.

Overvejer du at købe bolig eller står du med den rette bolig på hånden lige nu, så kontakt os straks. Så får vi hurtigt sat et møde i stand.

Kontakt os og hør mere

Få hjælp til køb af boligen

Hos os er du i trygge hænder. Vi er 100% uvildige, og rådgiver kun om produkter der er til din fordel.

Er du i tvivl, har du spørgsmål eller ønsker du et møde, så kontakt os i dag.

Bestil et møde