Boligfinansiering

Få den mest optimale finansiering af din bolig

Få rådgivning om finansiering

Vi rådgiver om finansiering af boliger

Der er rigtig mange måder man kan sammensætte sin boligfinansiering i dag - og ikke alle banker tilbyder de samme muligheder. Finansiering af en bolig er derfor en kompleks størrelse, hvor man ikke kan være sikker på, at få den rigtige løsning i sin bank, da de kun kan tilbyde og rådgive om deres egne produkter.

FinViso rådgiver altid med udgangspunkt i netop din økonomi, og sørger for at komme omkring dine muligheder. Vi gør det overskueligt at vælge mellem forskellige løsninger hvor fx rentevilkår, løbetider og afdragsvarianter kan variere.

Finansiering af bolig

Låneomlægning af eksisterende boligfinansiering

Boligfinansiering fylder meget i budgettet for rigtigt mange mennesker. Derfor er det en god ide, at løbende se på, om man har de rigtige lån, og om de er sammensat på den mest optimale måde for dig.

Der bliver ofte talt om låneomlægninger og det kan for mange være meget udefinerbart, og måske ikke sige særlig meget. En låneomlægning betyder blot, at du ændrer dit nuværende lån til et andet.

Men i FinViso’s rådgivning vil vi kigge på alt gæld i forbindelse med en låneomlægning – om der fx er noget som kan sammenlægges. Herunder boliglån, realkreditlån, billån og eventuel anden gæld. Vi skal jo sørge for at DIN økonomi er vinderen hver gang.

Få rådgivning nu
Kan en låneomlægning give dig, som kunde, nogle ekstra økonomiske fordele og give dig nogle store besparelser? Svaret er ofte et kæmpe JA!
Kontakt os

Få hjælp til låneomlægning

Banker og realkreditinstitutter udvikler løbende nye lånemuligheder, og det er ikke sikkert at alle sammen er relevante for dig. Men hører du altid om dem som faktisk er yderst relevante for dig?

FinViso kan hjælpe dig med at skabe overblik over markedet, samt vi ser på din boligfinansiering på en ny måde.  Mange bankrådgivere har 1 eller 2 standardløsninger som 90% af deres kunder har, da mange har tiltro til at banken ved bedst. FinViso tænker ud af boksen og ser på sammensætningen af dine lån på en ny og kreativ måde.  FinViso hjælper dig også til at gennemskue:

• Hvorfor skal jeg lave en låneomlægning?
• Hvornår det er bedst at lave en låneomlægning?
• Kan det overhovedet betale sig?
• Hvad koster en låneomlægning?
• Fordele og ulemper ved de forskellige lånetyper?

De fleste boligejere, uanset om det er andelsbolig, ejerlejlighed, hus eller sommerhus, vil ofte ikke få løbende optimering af deres gæld i boligen – og bankerne har desværre sjældent den nødvendige tid til, at sørge for dette bliver gjort for den enkelte kunde.

Er du det mindste i tvivl om du allerede har den optimale løsning på din boligfinansiering, så inviter en af vores rådgivere forbi til en kop kaffe – helt gratis og uforpligtende (på nær en kop kaffe).

Kontakt os

Nedsparingslån
- hvad er det?

Nedsparingslån, pensionistlån, spise af murstenene – kært barn har mange navne. Ikke desto mindre, er det vigtigt, at din bank kan hjælpe dig, når du er ved at trække dig tilbage fra arbejdsmarkedet. Her ønsker flere at bruge af sin friværdi i boligen.

Ikke alle bankrådgivere synes det er en god ide med nedsparingslån, men det er alligevel noget som du bør kigge på. Du skal overveje det på et veloplyst grundlag. Det er vigtigt, at du mærker efter om du kunne have behov for at låne penge eller have et ”sikkerhedsnet”, når din indtægt muligvis er faldet en del ved pension.

FinViso hjælper dig med at se muligheder indenfor nedsparingslån. I de seneste år, er der kommet nogle super interessante lånetyper på markedet – blandt andet kan du få et realkreditlån med 30 års afdragsfrihed. Dette kunne fx gøre at du ikke længere skal bekymre dig om at skulle sælge din bolig, når afdragsfriheden udløber.

Der er fx også en lånetype, hvor man først betaler renter når man bruger af pengene – fx en stor kassekredit stillet til rådighed på fordelagtige vilkår. Det kan også være en helt tredje løsning - det kommer helt an på dine behov og ønsker for hvad et nedsparingslån skal kunne for dig.

Kontakt os for at tage et møde om mulighederne – mødet er gratis og uforpligtende.

Spørgsmål om lånetyper

Lidt om lånetyper

• Hvilke lånetyper findes der?
• Hvad kan de forskellige lånetyper?
• Hvad er forskellen på dem?
• Hvad er fordele og ulemper?
• Hvad koster det at indfri og optage de forskellige lånetyper?

Ovenstående spørgsmål er alle meget relevante, når man skal vælge et kommende lån. Der skal dog mange timers research på Google før man har det et overblik over de forskellige muligheder - og så vil der alligevel være spørgsmål, som man sidder inde med og ikke har fået besvaret.

Velkommen til ét af de store områder i finansjunglen.

FinViso har det fulde overblik og kan hjælpe dig med at besvare ovenstående spørgsmål, samt hjælpe dig med at indhente tilbud hos de relevante banker.

FinViso kan give dig den fulde rådgivning og hjælp indenfor finansiering og lånetyper

Vi sørger for at være din sikre guide hele vejen – helt til din endelige løsning er på plads i banken.

Vil du vide om du har den optimale løsning på din boligfinansiering, så inviter en af vores rådgivere forbi til en kop kaffe – helt gratis og uforpligtende.

Kontakt os og hør mere

Boligekspert

Din personlige boligekspert

Der er mange forskellige typer lån på det danske boligmarked, og det kan for mange gøre det svært og uoverskueligt at gennemskue. Dine muligheder er store, hvilket kun er positivt. Det giver dig utallige mulige løsninger for fremtiden. Men reelt findes der kun få løsninger som er de rette for netop dig, dine behov og din situation. Derfor er det vigtigt, at din rådgiver er 100% på din side og rådgiver netop for at du får den løsning, som er til din fordel. Du skal føle dig tryg for fremtiden og være sikker på du er i sikre hænder.

FinViso er din personlige boligekspert til optimering af din boligfinansiering, og vi sørger for at gøre hele forløbet nemt og trygt for dig. Vi hjælper med at køre hele sagen på plads for dig, så du kan bruge din tid og energi på andre spændende oplevelser i livet.

Skal en af vores boligeksperter komme forbi til et gratis og uforpligtende møde, så kontakt os.

Bestil et møde