Bankskifte

Overvejer du et bankskifte? Bliv klogere her

Få økonomisk rådgivning i dag

Kan et bankskifte spare dig penge?

Hvis du ikke har været ofte i kontakt med din bank og fået kigget på dine muligheder løbende, så er svaret ofte ja – du kan spare penge ved bankskifte.

Har man ikke fået opdateret og gennemgået sine bankforretninger, gemmer der sig ofte mange fordele som du er gået glip af. Dette kan fx være bedre produkter, bedre vilkår og priser, eller bare generelle nye løsninger på markedet.

Prisen på forskellige produkter og ydelser kan variere meget fra bank til bank – derfor vil FinViso hjælpe dig med at finde den rette bank for netop din økonomi.

Skifte bank

Hvornår skal jeg skifte bank?

Hvis din bank ikke er pro-aktiv over for dig og din økonomi, så er det på tide at overveje at skifte bank.

Ofte vil det være interessant at kigge på et bankskifte i forbindelse med større økonomiske ændringer i dit liv. Det er ofte ved boligkøb, køb af bil eller ændring af ens boligfinansiering at de fleste bankskifte kan blive interessante.

Der opstår løbende situationer på bank- og realkreditmarkedet, som gør at bankerne gerne skal være pro-aktive over for dig som kunde. Herunder er fart og tilgængelighed vigtige faktorer for dig og din sag – specielt omkring boligkøb.

Få rådgivning nu
Mange vælger at bruge FinViso, da vi går meget op i fart og tilgængelighed. Og ikke mindst, så ønsker vi at gøre det nemt og enkelt for dig, at få de fordele og vilkår som du fortjener.
Kontakt os

Er det svært at skifte bank?

Mange tror at et bankskifte er besværligt og krævende. Trods der i bankerne er kommet smarte teknologiske processer og systemer til at sørge for at et bankskifte gerne skulle køre enkelt og effektivt for dig som kunde, så er det ikke altid sådan.

Men frygt ej – FinViso sørger for at have hele dialogen med banken i forbindelse med bankskiftet. Vi har stor erfaring med at sørge for at et bankskifte kører enkelt og nemt.

Vi plejer at sige, at hvis FinViso og den enkelte bank samarbejder om at få tingene til at gå gnidningsfrit, så er stort set det eneste du skal foretage dig – er at tage dit gamle kort op af pungen og erstatte med det nye kort fra den nye bank. Dog skal du også lige huske din nye pinkode – men vi sørger for at du har én og samme pinkode til alle dine nye kort. Alle dine betalingsservice aftaler bliver flyttet med over på et aftalt tidspunkt og præcis det samme sker med din NemKonto.

FinViso’s uvildige økonomiske rådgiver vil holde dig orienteret hele vejen og sørge for at informere præcis hvad der sker, samt hvornår og om du skal foretage dig noget aktivt.

Kontakt os
Image

Hvilken bank skal jeg vælge?

Det er et rigtigt godt spørgsmål – og for mange er det et helt stort spørgsmål. Du kan bruge rigtigt mange timer på samtaler, møder og måske endda Google, uden at finde det svar du søgte.

Den bank du bør vælge, er netop den som har de produkter og vilkår som passer til dine behov og fremtidige planer.

Hos FinViso har vi stort kendskab til de forskellige bankers produkter, løsninger og vilkår. Dette betyder at vores gode dialog med dig og vores kendskab til bankerne, vil gøre at vi kan finde den helt korrekte bank for netop dig og din økonomi.

Vi håber du allerede har den rigtige bank for dig – men vil du vide om det er korrekt eller om der findes en bedre bank for dig, så inviter en af vores rådgivere forbi til en kop kaffe – helt gratis og uforpligtende.

Få hjælp til det rigtige bankskifte

Hos FinViso står vi for 100% gennemsigtighed og kyndig uvildig rådgivning. Vi arbejder for dig - og kun for dig, når du får hjælp hos os.

Skal vi hjælpe dig med det helt rigtige bankskifte, så tag kontakt til os i dag, og lad os aftale et møde.

Bestil et møde